Γλώσσα

Emergency Service to Support third age and vulnerable people

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

 

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός στην επιτέλεση του ρόλου του ως επικουρικό σώμα των δημοσίων αρχών σε ανθρωπιστικά θέματα και ενόψει της έκτακτης κατάστασης, των εξελίξεων και των νέων μέτρων που εξαγγέλθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφορικά με τον περιορισμό των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό (covid-19), και στηρίζοντας πλήρως τις προσπάθειες της Κυβέρνησης, δίνει προτεραιότητα σε δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω στήριξη των συνανθρώπων μας.

 

Στα πλαίσια αυτά, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός δημιούργησε "ΕΚΤΑΚΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ" που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι ή που δεν έχουν κάποιο άτομο για την αγορά και μεταφορά των αναγκαίων αγαθών στο σπίτι τους.

 

Λόγω των τεράστιων αναγκών, διαμορφώσαμε την παγκύπρια Έκτακτη Υπηρεσία και από τις πρώτες μέρες λειτουργούμε καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων και Σαββατοκύριακων και αργιών. Δεχόμαστε κλήσεις στον αριθμό 22504419 από τις 09:00 – 13:00, και εξυπηρετούμε παγκύπρια. 

 

Χάριν στους χορηγούς και δωρητές μας είμαστε σε θέση προς το παρών να παρέχουμε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης δωρεάν σε άτομα που τα έχουν ανάγκη. Ταυτόχρονα, καλύπτουμε και παραδόσεις για άτομα που μπορούν να καταβάλουν το αντίτιμο. Αυτό διενεργείται από τους εθελοντές και το προσωπικό μας, κατόπιν συνεννόησης με τον εξυπηρετούμενο. Ευχαριστούμε τους χορηγούς για τη συνεισφορά τους και τους εθελοντές και το προσωπικό μας για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 22504419 το οποίο εξυπηρετεί παγκύπρια. Ακόμη και αν οι γραμμές είναι κατειλημμένες, το τηλεφώνημα καταγράφεται και καλούμε πίσω το συντομότερο. Τα αιτήματα είναι πάρα πολλά αλλά καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για την όσο το δυνατό πιο σύντομη διεκπεραίωσή τους.

 

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

#ΜένουμεΣπίτι

#ΜαζίΘαΤαΚαταφέρουμε

#ΚυπριακόςΕρυθρόςΣταυρός

 

 

 

 

 

 

Κάνε μια εισφορά

    Ο Κυπριακός Ερυθρός ...

Περισσότερα
 €5  €10  €25
 €50  €100  €200

Εγγραφή στο Newsletter